Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

Nieuwe website voor SURINY

Nieuwe website voor SURINY

Ook rijstolie kan er sexy uitzien! Tenminste als ze in een splinternieuw online jasje wordt gestoken door Het-Groene-Huis. De rijstolie zelf behoudt haar authentieke verpakking, maar de online visibiliteit mocht er een pakje beter gaan uitzien.

Wat deden we voor de dames en heer van Suriny?

Alles begint bij een goed gesprek... en dat kunnen er ook meerdere zijn. 

We bespraken de richting naar waar Suriny uit wil gaan. We bespraken de pijnpunten, de optimale positionering per doelgroep en de marketingmiddelenmix die HGH adviseerde om vooruit te gaan. De prijzen werden in eerste instantie aangepakt. Het is immers de bedoeling dat je winst maakt met je bedrijf. 

Het product mag authentiek blijven, dat siert, maar de website was dringend toe aan vernieuwing. 

We pakten in eerste instantie de domeinaam en hosting over van de vorige provider. We zetten de structuur van de website op en sparren tot we tot de juiste content en uitwerking komen. Er wordt beslist om te werken met een gratis template. Dat heeft zijn beperkingen, maar bespaart Suriny toch een goeie 1250€.

Het product kent zijn toepassingen in verschillende uitingen en recepten. Die kan je downloaden en lekker zelf bereiden. 

Suriny heeft B2C klanten en B2B klanten. Daar werd een duidelijk onderscheid in naar voor gebracht dmv een verkoopskaartje met de POS (point of sales). 

Op zoek naar de rijstolie in jouw buurt? Ga maar even langs bij een van deze verkoopppunten dan.

Zelf verkopen in jouw winkel, slagerij of restaurant? De CTA's (call to action buttons) begeleiden jou er naartoe. 

Alle verkoopspunten staan overigens met website en contactgegevens vermeld. Het kan niet duidelijker! 


Er wordt een newsfeed toegevoegd, filmpje, de nieuwe foto's worden upgeload, de vertaling wordt gekoppeld, mailchimp wordt gekoppeld, het SSL certificaat wordt toegevoegd (alle gegevens van de klanten zijn veilig voortaan - GDPR proof) en de opleiding wordt gegeven. 3 vlijtige leerlingen :-). Voortaan kunnen zij zelf de website verder aanpassen en bijwerken. Nieuwe recepten, nieuwe producten, newsfeeds... het loopt gesmeerd :-) vanaf nu!

We zetten deze budgetvriendelijke website online! Het logo van FIT wordt toegevoegd en het subsidiedossier kan worden afgerond. We hopen dat ook Suriny binnenkort op 2250€ overheidssteun mag rekenen! 

Ook een website van HGH? Contacteer ons gerust.

Meer websites van Het-Groene-Huis bekijken? 

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: