Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

Visie & Missie

VISIE

Het-Groene-Huis is een externe all-in marketingafdeling die een totaaloplossing biedt voor zowel start-ups, bestaande zelfstandigen als voor bedrijven.

Heeft uw bedrijf (nog) geen marketingafdeling of heeft de huidige marketing afdeling (tijdelijk) extra hulp nodig?
U wilt een zelfstandige firma opstarten of bent al bezig en heeft hulp nodig?
U heeft niet het budget om iemand fulltime in te zetten?
U zit met een tijdelijk paar handen te kort?
Dan kan Het-Groene-Huis deze functie of opdracht voor een korte of langere termijn vervullen. Wij bieden hulp op verschillende niveau’s: van administratie, over marketing tot events. We bieden ook websites en webshops volgens de allerlaatste technieken om de google robot gunstig te stemmen. We doen aan social media en schotelen u hier absoluut de meeste recente tools voor. Do's & Don'ts. Het is noodzakelijk om hierin bij te blijven. Het internetlandschap verandert continu. U kan bij ons ook (individuele) opleiding volgen.

Wij werken met gediplomeerde mensen en volgen zelf ook continu opleiding om u “the latest” en beste technieken te kunnen aanbieden. Wij geven u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteit. Service is voor ons van groot belang.

Wij luisteren naar uw verhaal, bekijken uw huidige stand van zaken, maken een plan op en treden in actie.

We zijn tevens fier op de prijzen die we tot nu in de wacht mochten slepen.

MISSIE

Onze missie is duidelijk: uw bedrijf of zaak hoger op de kaart zetten. Het-Groene-Huis (HGH) wil op een persoonlijke en budgetvriendelijke manier een totaaloplossing bieden aan haar klanten. Deze totaaloplossing uit zich niet enkel in de gevraagde diensten. HGH geeft ook raad en advies en stuurt haar klanten zo in de goede richting. Een persoonlijke benadering is voor ons belangrijk. Vlotte communicatie en goede feedback is een streefdoel. Er wordt heel transparant gewerkt.

Het-Groene-Huis wil een oplossing bieden voor zelfstandigen of bedrijven die met een tijdelijk probleem zitten of die op een bepaald vlak permanente ondersteuning wensen. Wij meten u dat professionele imago aan.
U bent een tevreden klant. U keert terug.

Het-Groene-Huis is tegelijk zeer begaan met het milieu en welzijn van mens en dier. Wij zijn er ons van bewust dat wat we nemen van moeder aarde, maar een tijdelijke lening is.

We moeten ook teruggeven. Het-Groene-Huis plant voor elke factuur minstens 1 boom in samenwerking met Natuurpunt. Wij werken zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen. U gaat met ons in zee, dan helpt u daarbij.

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: