Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

Wonen in Griekenland en Cyprus

Investeren voor later of nu al genieten? Van Het-Groene-Huis mag je advies verwachten niet enkel voor de aankoop van een pand, maar ook voor je investering en de betere belegginstips.

Tweede verblijf in Griekenland - het gras is groener, de zee is blauwer …

Vanuit onze samenwerkingen in Spanje met betrouwbare makelaars ter plaatse,  kregen we ook de vraag naar betrouwbare makelaars in Griekenland. Het was niet eenvoudig, maar we konden de nodige contacten in Griekenland & Cyprus leggen. Op die manier wordt uw zoektocht een pak minder omslachtig en weet u dat u gegarandeerd met correcte mensen te maken hebt. De Griekse goden zijn ons goed gezind :-) !

We krijgen regelmatig vragen over Griekenland, wat logisch is: het is een bijzonder aantrekkelijke vakantiebestemming. De centen op onze spaarboekjes brengen niets op. Waardoor velen met het idee spelen om hun centen in vastgoed te investeren. En terecht. Het is een slimme zet …

HGH is zelf geen makelaar of immo-kantoor. We doen de marketing voor een betrouwbare partner in Griekenland en  Cyprus ter plaatse. Een partner die correct advies geeft en u een hele waaier aan mogelijkheden voorhanden houdt. Een partner die u van A tot Z begeleidt bij de aankoop van een nieuwbouw of bestaande woning – appartement – studio – of bouwgrond. Op maat van uw budget en volledig aangepast aan uw wensen. Hier worden wij blij van en u gegarandeerd ook. Het is immers onze core business om u écht verder te helpen. 


Hoe gaan we hierin te werk?

Stuur ons een mail met uw vragen of wensen naar: info@het-groene-huis.be en wij zorgen dat onze Griekse partner zoekt en vindt wat bij u past.

Indien uw plannen concreet zijn, dan is een vrijblijvende kijkreis zeker aan te raden en ook dit hoeft u niet zelf te organiseren. Voordeel is dat u op 3 of 4 dagen tijd de geselecteerde panden te zien krijgt, u zich een volledig beeld vormt hoe de aankoop in elkaar zit en bijgevolg een weloverwogen keuze maakt.
Klinkt fantastisch, toch? :-)

We staan klaar om u een antwoord te geven op alle praktische vragen over zo’n kijkreis en stellen voor dat u nu al een kijkje neemt van het aanbod:

Kopen in Cyprus

Kopen in Griekenland

Griekse panden in de kijker


TIP: In Cyprus is er een tijdelijke maatregel van de verminderde registratierechten van toepassing (slechts tem 31/12/2017) . Daarnaast bent u GEEN jaarlijkse onroerende voorheffing verschuldigd en moet u geen successierechten betalen. Drie gunstige maatregelen op een rij ... Neem contact op voor meer info, onze makelaar helpt u graag verder.


Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: