Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Wonen in Griekenland en Cyprus

Investeren voor later of nu al genieten? Van Het-Groene-Huis mag je advies verwachten niet enkel voor de aankoop van een pand, maar ook voor je investering en de betere beleggingstips.

Tweede verblijf in Griekenland - het gras is groener, de zee is blauwer …

Vanuit onze samenwerking in Spanje met betrouwbare makelaars ter plaatse,  kregen we ook de vraag naar betrouwbare makelaars in Griekenland. Het was niet eenvoudig, maar we konden de nodige contacten in Griekenland & Cyprus leggen. Op die manier wordt jouw zoektocht een pak minder omslachtig en weet je dat je gegarandeerd met correcte mensen te maken hebt. De Griekse goden zijn ons goed gezind :-) !

We krijgen regelmatig vragen over Griekenland, wat logisch is: het is een bijzonder aantrekkelijke vakantiebestemming. De centen op onze spaarboekjes brengen niets op. Waardoor velen met het idee spelen om hun centen in vastgoed te investeren. En terecht. Het is een slimme zet …

HGH is zelf geen makelaar of immokantoor. We doen de marketing voor een betrouwbare partner in Griekenland en Cyprus ter plaatse. Een partner die correct advies geeft en jou een hele waaier aan mogelijkheden voorhanden houdt. Een partner die jou van A tot Z begeleidt bij de aankoop van een nieuwbouw of bestaande woning – appartement – studio – of bouwgrond. Op maat van je budget en volledig aangepast naar je wensen. Hier worden wij blij van en jij gegarandeerd ook. Het is immers onze core business om jou écht verder te helpen. 


Hoe gaan we te werk?

Stuur een mail met je vragen of wensen naar: info@het-groene-huis.be en wij zorgen dat onze Griekse partner zoekt en vindt wat bij jou past.

Indien je plannen concreet zijn, dan is een vrijblijvende kijkreis zeker aan te raden en ook dat hoef je niet zelf te organiseren. Voordeel is dat je op 3 of 4 dagen tijd de geselecteerde panden te zien krijgt en je een volledig beeld kunt vormen hoe de aankoop in elkaar zit, en bijgevolg een weloverwogen keuze kan maken.
Klinkt fantastisch, toch? :-)

We staan klaar om jou een antwoord te geven op alle praktische vragen over zo’n kijkreis en stellen voor dat je nu al een kijkje neemt naar het aanbod:

Kopen in Cyprus

Kopen in Griekenland

Griekse panden in de kijker


TIP: In Cyprus is er een tijdelijke maatregel van de verminderde registratierechten van toepassing (slechts tem 31/12/2017) . Daarnaast ben je GEEN jaarlijkse onroerende voorheffing verschuldigd en moet je geen successierechten betalen. Drie gunstige maatregelen op een rij ... Neem contact op voor meer info, onze makelaar helpt je graag verder.


Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK