Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Belcoprint Webshop met koppeling aan Kassasysteem

Belcoprint Webshop met koppeling aan Kassasysteem


Hoe kon Het-Groene-Huis Belcoprint ontzorgen?


1) Flexibele systemen & Samenwerking gaan hand in hand


Hans van Belcoprint is zelf IT'er en hij werkte al met ShopPlus. Hans weet dus van aanpakken en zorgde samen met onze webmaster Dominique dat het opzet binnen ShopPlus werd aangepast naar webshop format. De producten werden oa iets anders ingedeeld naar category toe, kenmerken toegevoegd, prijzen anders opgedeeld, promoties toegevoegd, stockagematrixen ingezet.... De nodige filters werden geprogrammeerd, zodat het voor de klant gemakkelijk is om zijn producten terug te vinden. Hans en Wendy werken enkel met het beste.  We begonnen met Talens, dé referentie voor de kunstenaar, kunstschilder, hobbyschilder. 


2) Expertise, Opleiding en Werken maar


Het-Groene-Huis staat voor een team van experts on the job. 

Werkten mee aan de webshop voor Hans & Wendy: Dominque, webmaster / Jesse, copywriter / Tatyana, subsidies / Veerle, marketeer & coördinator.

Een website is niet langer enkel een visitekaartje. Het is een werktool die je veel centen oplevert, als hij op de juiste manier is opgezet en je er op de juiste manier mee werkt. Het eerste deel nemen wij voor onze rekening, vanaf de lancering is het aan de klant (of kan je blijven beroep doen op ons). Continu aanpassen dus met newsfeeds, nieuwe producten, informatie en delen maar! Go social. Intussen heeft onze klant er de opleiding opzitten over hoe zijn website en shop zelf aan te passen. Ook marketing kwam aan bod in de opleiding, denken vanuit de klant en maak het niet ingewikkeld. Daar begint alles mee. 

De webshop is intussen uitgebreid met papierwaren, tekengerief, knutselgerief, speelgoed... weetjes... Hans en Wendy kunnen zich uitleven. De webshop is hun online partner in verkoop, 24/7 open!


3) Van A tot Z... dus ook subsidies


Het-Groene-Huis gaat altijd net iets verder om de klant te helpen. Voor Belcoprint leveren we niet enkel een dijk van een webshop, maar ook marketingtips, social mediatrics.... en subsidies. Voor een meertalige website/webshop met internationale allure, zijn er subsidies te verkrijgen. Die vragen we eveneens aan. We besparen onze klant de administratieve molen en procedureslag hierin en dienen zelf het dossier in. Nog even afwachten op de goedkeuring! 


Ga je even een kijkje nemen? Shoppen is toegestaan! :-)

Welke websites/webshops werden nog door HGH gemaakt...

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK