Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

Wie zijn we

Veerle De Rouck is zaakvoerder van Het-Groene-Huis dat ze oprichtte in 2013.

Veerle heeft een carrière achter de rug binnen diverse firma's:

  • British Petroleum: ze startte op de klantendienst en planning
  • Ter Beke: customer service en marketing op verschillende afdelingen (5jaar)
  • Vandemoortele: Market Manager & Category Manager (12 jaar)
  • Projectmanagement via Het-Groene-Huis bij onder andere volgende klanten: Colruyt, Audio Nova (nu Lapperre), Durabrik, PAB Mechelen, Chateau Residenties, Sterslagersunie, Vandemoortele...

In 2011 haalde Veerle als eerste de award van "baanbreker" binnen voor een marketingcampagne. Met die campagne koppelde ze al social media binnen verschillende segmenten van de foodservice aan de natuur. 

Met de campagne "Plant je Bos" kon ze op deze manier ism "We Forest" 10.000 bomen planten in de Filipijnen en 10.000 bomen in Ethiopië.  

In 2013 besliste ze uiteindelijk om haar eigen bedrijf op te richten vanuit deze overtuiging: zoveel mogelijk mensen helpen én teruggeven aan de natuur

Veerle is naast 'gepassioneerd-bezig-met-de-job' ook blije mama van een zoon van 15 en houdt van fitness, joggen, koken, veel lachen, de natuur en de beestjes.... We fleuren de boel graag op, laat het ons zo zeggen :-). 


Door bij UNIZO gewerkt te hebben, eerst als adviseur en dan als accountmanager, heeft Tatyana een sterke affiniteit met KMO's en zelfstandigen opgebouwd. Als ondernemer word je dagelijks geconfronteerd met een overaanbod aan informatie. Waardoor je het bos niet meer door de bomen ziet. Er liggen heel wat opportuniteiten voor het rapen maar als je niet weet wat er bestaat, dan maak je er ook geen gebruik van. 

Hier brengt Tatyana dagelijks bij verschillende bedrijven verandering in, door hen te wijzen op allerlei subsidies en hen te begeleiden bij het indienen van een dossier. Daarnaast brengt ze graag alle noden op vlak van marketing in kaart en bekijken we samen hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Ben je daarbovenop van plan om zaken te doen met Oost-Europese landen? Dan helpt ze je graag verder (zoektocht naar leveranciers, klanten, deelname beurs, etc ...). Ze spreekt en schrijft vloeiend Russisch en ze kan voor zowel gewone als voor beëdigde vertalingen zorgen van eventuele contracten, maar ook van je website of webshop. Tatyana vervoegt ons team vanaf januari 2017. Meer dan welkom! 

Tatyana is heel ondernemend van geest, veelzijdig van aard en richt een sterke focus op opportuniteiten. Naast (en ook tijdens hoor :-) is het een genieterke... onder het mom "work hard, play hard". Ze reist graag, veel ook en is heel avontuurlijk. Een perfecte Business Partner van Het-Groene-Huis dus :-). 

Benoit  is een jonge freelancer die sedert 2019 ons team versterkt als full stack php developer. Hij is bij de pinken met zijn allernieuwste CMS, hands on en levert een fijne service aan.

Sinds 2014 is hij bezig met websites en web applicaties te ontwikkelen. Apps zijn helemaal zijn ding. In 2018 heeft hij zich bijgeschoold om tot de beste te behoren en sinds 2019 gestart als freelancer. Hij is tevens ons online wonder en verzorgt jouw SEO & SEA. Adwords heeft geen geheimen meer :-).

Naast zijn passie voor development en technologie is Benoit ook een gelukkige papa van 2 kinderen. 
Wanneer hij niet bezig is met zijn computer, breng hij graag tijd door met zijn gezin.


Een goeie website begint met een goed CMS, een goeie programmatie, technisch vernuft. De tijd dat neefjes en nichtjes nog een website voor je konden maken is voorbij. Sedert november 2015 komt Dominique erbij als webmaster.  Dominique is een gepassioneerde Full-Stack PHP developer met 20 jaar ervaring binnen de IT sector. De laatste 10 jaar daarvan werkte hij als Co-Founder en backend developer van het bedrijf Trinch (Ntriga) - een webbureau met intussen 10 werknemers. Sedert november 2015 trok hij zich terug uit Trinch om als Freelancer aan de slag te gaan. Zijn eerste maanden gingen op aan bijscholing van nieuwe technologieën (Laravel, Frontend development, ...) met wat freelancewerk tussenin. Buiten het professionele leven is hij ook een enthousiaste vader van 2 met een muzikale hobby. Experts on the job @ Het-Groene-Huis. Webmaster.Het-Groene-Huis werkt tevens met een  vaste copywriter en een vaste ontwerper. Wij verzorgen de copy voor jouw website, catalogus, folder, social media. Nood aan visuals of een nieuwe huisstijl? Logo nodig? Ook dat is voor Het-Groene-Huis geen probleem! Wij helpen je verder van A tot Z. 

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: