Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

Wie zijn we

Het-Groene-Huis werd opgericht in 2013 door Veerle De Rouck. Veerle heeft een carrière achter de rug binnen diverse firma's. Ze startte bij BP op de klantendienst & planning om vervolgens bij Ter Beke 5 jaar verschillende afdelingen te ondersteunen op vlak van customer service en marketing. Bij Vandemoortele werkte ze gedurende 12 jaar als Market Manager & Category Manager. Vanuit deze functies haalde Veerle verscheidene awards en prijzen binnen, waaronder in 2011 ook die van Baanbreker - voor de eerste keer uitgereikt op een marketingcampagne. Met deze campagne koppelde Veerle toen al social media binnen de verschillende segmenten van de Foodservice aan de natuur. Met de campagne "Plant je Bos" kon ze op deze manier ism We Forest 10.000 bomen planten in de Filipijnen en 10.000 bomen in Ethiopië.  In 2013 besliste ze uiteindelijk om haar eigen bedrijf op te richten vanuit deze overtuiging: zoveel mogelijk mensen helpen én teruggeven aan de natuur. Veerle is naast 'gepassioneerd-bezig-met-de-job' ook blije mama van een zoon van 12 en houdt van fitness, joggen, koken, veel lachen, de natuur en de beestjes.... We fleuren de boel graag op, laat het ons zo zeggen :-).  Zaakvoerder.


Door bij UNIZO gewerkt te hebben, eerst als adviseur en dan als accountmanager, heeft Tatyana Vitalyova een sterke affiniteit met KMO's en zelfstandigen opgebouwd. Als ondernemer wordt je dagelijks geconfronteerd met een overaanbod aan informatie. Waardoor je het bos niet meer door de bomen ziet. Er liggen heel wat opportuniteiten voor het rapen maar als je niet weet wat er bestaat, dan maak je er ook geen gebruik van. Hier brengt Tatyana dagelijks bij verschillende bedrijven verandering in, door hen te wijzen op allerlei subsidies en hen te begeleiden bij het indienen van een dossier. Daarnaast brengt ze graag alle noden op vlak van marketing in kaart en bekijken we samen hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Ben je daarbovenop van plan om zaken te doen met Oost-Europese landen? Dan helpt ze je graag verder (zoektocht naar leveranciers, klanten, deelname beurs, etc ...). Ze spreekt en schrijft vloeiend Russisch en ze kan voor zowel gewone als voor beëdigde vertalingen zorgen van eventuele contracten, maar ook van je website of webshop. Tatyana vervoegd ons team vanaf januari 2017. Meer dan welkom! Tatyana is heel ondernemend van geest, veelzijdig van aard en richt een sterke focus op opportuniteiten. Naast (en ook tijdens hoor :-) is het een genieterke... onder het mom "work hard, play hard". Ze reist graag, veel ook en is heel avontuurlijk. Een perfecte Business Partner van Het-Groene-Huis dus :-). 


Piet Notteboom is onze creatieve duizendpoot met liefde voor verhalen, mooie woorden, verse soep en de koers. Hij heeft ervaring als journalist en samen met hem gieten we het verhaal van jouw onderneming in webtekst, slogans, brochures en magazines. Copywriter, contentprovider, content management,  boeiende inhoud en verhalen voor je site of sociale media. We schrijven ook boeken en leveren input voor magazines met onze ghostwriter.  

Piet is ook conceptprovider die meedenkt vanaf de start van elk project. Jij hebt een vraag. Wat is de oplossing? Hoe ziet ze er uit? Welke kanalen gebruiken we? Hoe plannen we een straffe campagne met impact zodat iedereen jou en je onderneming kent?

Als creative moet je vanalles kunnen en vanalles willen kunnen. Het is dus geen verrassing dat we met Piet ook toneel schrijven en aan scripts voor een kortfilm of televisieserie werken. Want verhalen zijn alles en alles is een verhaal.


Een goeie website begint met een goed CMS, een goeie programmatie, technisch vernuft. De tijd dat neefjes en nichtjes nog een website voor je konden maken is voorbij. Sedert november 2015 komt Dominique Vermeersch erbij als webmaster. Dominique is een gepassioneerde Full-Stack PHP developer met 18 jaar ervaring binnen de IT sector. De laatste 10 jaar daarvan werkte hij als Co-Founder en backend developer van het bedrijf Trinch (Ntriga) - een webbureau met intussen 10 werknemers. Sedert november 2015 trok hij zich terug uit Trinch om als Freelancer aan de slag te gaan. Zijn eerste maanden gingen op aan bijscholing van nieuwe technologieën (Laravel, Frontend development, ...) met wat freelancewerk tussenin. Buiten het professionele leven is hij ook een enthousiaste vader van 2 met een muzikale hobby. Experts on the job @ Het-Groene-Huis. Webmaster.Benoit Heidingsfeld is een jonge freelancer die sedert 2019 ons team versterkt als full stack php developer. Hij is bij de pinken met zijn allernieuwste CMS, hands on en levert een fijne service aan.

Sinds 2014 is hij bezig met websites en web applicaties te ontwikkelen. Apps zijn helemaal zijn ding. In 2018 heeft hij zich bijgeschoold om tot de beste te behoren en sinds 2019 gestart als freelancer. 

Naast zijn passie voor development en technologie is Benoit ook een gelukkige papa van 2 kinderen. 
Wanneer hij niet bezig is met zijn computer, breng hij graag tijd door met zijn gezin.

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: