Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Wie zijn we

Veerle De Rouck is zaakvoerder van Het-Groene-Huis dat ze oprichtte in 2013.

Veerle heeft een carrière achter de rug binnen diverse firma's:

  • British Petroleum: ze startte op de klantendienst en planning
  • Ter Beke: customer service en marketing op verschillende afdelingen (5jaar)
  • Vandemoortele: Market Manager & Category Manager (12 jaar)
  • Projectmanagement via Het-Groene-Huis bij onder andere volgende klanten: Colruyt, Audio Nova (nu Lapperre), Durabrik, PAB Mechelen, Chateau Residenties, Sterslagersunie, Vandemoortele …

In 2011 haalde Veerle, binnen haar loopbaan bij Vandemoortele,  de award "Baanbreker" binnen voor de marketingcampagne 'Plant je Bos'. Met die campagne koppelde ze al sociale media binnen verschillende segmenten van de foodservice aan de natuur. 

Dankzij de campagne konden ze i.s.m. "We Forest" 10.000 bomen planten in de Filipijnen en 10.000 bomen in Ethiopië.  

In 2013 besliste ze uiteindelijk om haar eigen bedrijf op te richten vanuit de overtuiging: zoveel mogelijk mensen helpen én teruggeven aan de natuur

Veerle is naast 'gepassioneerd-bezig-met-de-job' ook blije mama van een zoon van 15 en houdt van fitness, joggen, koken, veel lachen, de natuur en de beestjes ... Ze fleurt de boel graag op, laat het ons zo zeggen :-). 


Door bij UNIZO gewerkt te hebben, eerst als adviseur en dan als accountmanager, heeft Tatyana een sterke affiniteit met KMO's en zelfstandigen opgebouwd. Als ondernemer word je dagelijks geconfronteerd met een overaanbod aan informatie. Waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Er liggen heel wat opportuniteiten voor het grijpen maar als je niet weet wat er bestaat, dan maak je er ook geen gebruik van. 

Hier brengt Tatyana dagelijks bij verschillende bedrijven verandering in, door hen te wijzen op allerlei subsidies en hen te begeleiden bij het indienen van een dossier. Daarnaast brengt ze graag alle noden op vlak van marketing in kaart en bekijkt hoe wij jou daarin kunnen ondersteunen. 

Ben je daarbovenop van plan om zaken te doen met Oost-Europese landen? Dan helpt ze je graag verder (zoektocht naar leveranciers, klanten, deelname beurs …). Tatyana spreekt en schrijft vloeiend Russisch en kan voor zowel gewone als beëdigde vertalingen zorgen van eventuele contracten, maar ook van je website of webshop. Tatyana vervoegde ons team in januari 2017. 

Tatyana is heel ondernemend van geest, veelzijdig van aard en richt een sterke focus op opportuniteiten. Naast (en ook tijdens hoor :-)) de werkuren is het een genieterke … onder het mom "work hard, play hard". Ze reist graag, veel ook, en is heel avontuurlijk. Een perfecte businesspartner van Het-Groene-Huis dus :-). 

Benoit  is een jonge freelancer die sedert 2019 ons team versterkt als full stack php developer. Hij is bij de pinken met zijn allernieuwste CMS, hands on en levert een fijne service aan.

Sinds 2014 is hij bezig met websites en web applicaties te ontwikkelen. Apps zijn helemaal zijn ding. In 2018 heeft hij zich bijgeschoold om tot de beste te behoren en sinds 2019 is hij gestart als freelancer. Hij is tevens ons online wonder en verzorgt jouw SEO & SEA. Adwords heeft voor Benoit geen geheimen meer :-).

Naast zijn passie voor development en technologie is Benoit ook een gelukkige papa van 2 kinderen. 
Wanneer hij niet bezig is met zijn computer, breng hij dan ook graag tijd door met zijn gezin.


Een goeie website begint met een goed CMS, een goeie programmatie en technisch vernuft. De tijd dat neefjes en nichtjes nog een website voor je konden maken is voorbij. Sedert november 2015 vervoegt Dominique ons team als webmaster.  Dominique is een gepassioneerde Full-Stack PHP developer met 20 jaar ervaring binnen de IT sector. De laatste 10 jaar daarvan werkte hij als Co-Founder en backend developer van het bedrijf Trinch (Ntriga) - een webbureau met intussen 10 werknemers. Sedert november 2015 trok hij zich terug uit Trinch om als Freelancer aan de slag te gaan. Zijn eerste maanden gingen op aan bijscholing van nieuwe technologieën (Laravel, Frontend development ...) met wat freelancewerk tussenin. Buiten het professionele leven heeft hij een muzikale hobby en is hij enthousiaste vader van 2 kinderen. Experts on the job @ Het-Groene-Huis.Het-Groene-Huis werkt bovendien met een vaste copywriters, content providers en vaste ontwerpers. Wij verzorgen jouw website, catalogus, folder, social media. Nood aan visuals of een nieuwe huisstijl? Logo nodig? A piece of cake voor Het-Groene-Huis! Wij helpen je verder! 

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK