Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Belgomeals: een advertentie door Het-Groene-Huis

Belgomeals: een advertentie door Het-Groene-Huis

Wil je graag uitblinken met je onderneming door een advertentie te plaatsten zowel online als offline? Het-Groene-Huis helpt je hierbij.

Wat deden we voor Belgomeals?

Belgomeals contacteerde ons last minute met de vraag om een advertentie op te maken. De advertentie moest voldoen aan de richtlijnen van Het Nieuwsblad om zowel online als offline gepubliceerd te worden.

Wij verzorgden in eerste instantie de copywrite. Een aansprekende titel en een duidelijke content is uiterst belangrijk voor een goede advertentie. Lezers moeten getriggerd worden om jouw advertentie te gaan lezen. Natuurlijk is een mooie opmaak hierbij ook belangrijk. Onze grafische ontwerper ging aan de slag en creëerde verschillende opmaken die voldoen aan de opgelegde afmetingen. Op die manier krijgt de klant de keuze uit meerdere lay-outs zodat de advertentie zeker voldoet aan de verwachtingen van de klant zelf.

Na goedkeuring van de copywrite en lay-out, leveren wij de advertentie af in de juiste formaten zodat de klant zich geen zorgen hoeft te maken. De advertentie wordt volledig naar verwachtingen gepubliceerd in Het Nieuwsblad. 

Wil jij ook graag een advertentie plaatsen? Neem dan gerust contact op met ons en wij begeleiden jou hierbij.

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK