Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

De Nieuwe VISHAL: website in een nieuw jasje en nu ook een webshop erbij

De Nieuwe VISHAL: website in een nieuw jasje en nu ook een webshop erbij

Het-Groene-Huis steekt de website van De Nieuwe VISHAL in een nieuw jasje.

Meer dan een visitekaartje…

Elke website is uniek en wordt door Het-Groene-Huis met de grootste zorg aangepakt en gelanceerd. Dat alles met de nodige marketing inzichten en natuurlijk vanuit het standpunt van jouw doelpubliek.

Een website is dan ook meer dan een visitekaartje. Als hij op de juiste manier is opgezet en je er op de juiste manier mee verder werkt, is je website een werktool die je veel centen oplevert. Het-Groene-Huis helpt je daarbij!


Wat deden wij voor De Nieuwe VISHAL

 De website van De Nieuwe VISHAL is opgezet in het CMS van Het-Groene-Huis. Dat wil zeggen dat Stef en zijn team zich geen zorgen moeten maken. De website is speed optimised, responsive en heel eenvoudig zelf aan te passen. Daarnaast stonden wij ook in voor de fotografie en copywrite van deze website.


En voortaan kan je ook online je visjes bestellen bij Stef van De Nieuwe Vishal! Oneindig veel keuze in de verse vis en toebehoren. Vis met vel, zonder vel, met ajuin, zonder ajuin... de keuze is enorm. Het was een ferme klus!  De categoriën werden opgedeeld, de prijzen uitgezet volgens de diverse opties, levering of afhaling, .... Het CMS van Het-Groene-Huis werd gekoppeld aan het nieuwe kassasysteem van Stef. De samenwerking tussen De Nieuwe Vishal, Touch Systems en Het-Groene-Huis leverde een mooi resultaat op. 

Wat mag je verwachten van het CMS (content management systeem) van HGH

 >SEO top

> Customer journey auto-logica

> responsive

> speed optimised

> incl herleggen alle huidige geïndexeerde pagina’s op deze website

> social shareable

> newsfeed Homepage

> sitemap

> GDPR top

> eenvoudig zelf aan te passen / aan te vullen

> oneindig bij te bouwen

Search engines (lees: Google) geven steeds meer voordelen aan snelle websites. Naast hosting is dan ook de opbouw van de pagina’s van uitermate groot belang. Door deze pagina’s op te bouwen in het TailwindCSS framework zorgen we niet alleen dat de site perfect responsive is maar dat deze ook bijzonder snel op je scherm staat.

Wie met Het-Groene-Huis samenwerkt, weet dat hij/zij kan rekenen op onze jarenlange ervaring. Iedereen in ons team staat in ‘upgedate’ modus en daar laten wij onze klanten van genieten :-). 

Benieuwd welke websites/webshops nog door HGH gemaakt werden? Neem snel een kijkje …Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK