Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Een nieuwe huisstijl en website voor Belgomeals. En het mag iets meer zijn :-)

Een nieuwe huisstijl en website voor Belgomeals. En het mag iets meer zijn :-)


Nieuwe huisstijl!


Ja, daar is het mee begonnen :-).

Het logo mocht al eens in een nieuw jasje. En zo volgde ook de rest. Net als op de heerlijke bordjes die Belgomeals elke dag klaar tovert, mocht er wat meer kleur en variatie in komen. Logo en nadien ook de huisstijl werden volledig aangepakt. Het-Groene-Huis levert telkens verschillende versies aan waaruit de klant een keuze kan maken. De nieuwe banners in de nieuwe huisstijl konden al direct dienst doen bij de opnames voor de bedrijfsfilm. Het-Groene-Huis schreef hiervoor het script. 

VOOR                                                                                                                                               NA

Iconen!


Iconen zorgen direct voor een duidelijke herkenbaarheid. Iconen zorgen ervoor dat de klant van onze klant direct weet waar het op staat. Belgomeals volgde ons voorstel en de iconen werden uitgewerkt. Ze zijn vandaag de dag overal van toepassing, in de menu's, in de flyers, op de website,...

Nieuwe website!


Content, copy, opzetten structuur website - easy upload maandmenu's - inlogsysteem voor de klanten van Belgomeals. Alles werd uitgewerkt in het CMS van Het-Groene-Huis.  Uiteraard werd met alle techniciteiten die google en de bezoeker gunstig stemmen rekening gehouden. De website is eindeloos uitbreidbaar en eenvoudig aan te passen door onze klant zelf. Daar zijn ze met het grootste gemak al volop mee bezig. 

SoMe!


Als je niet uitpakt met wat je doet, valt er ook niks in te pakken :-). We zetten voor Belgomeals een gloednieuwe Linkedin Page en Facebook Page op. In de opleiding werden ze hierin getraind om rechtstreeks vanuit de website te delen. Op die manier komt de bezoeker op zijn beurt direct op de website terecht. Het eenvoudige CMS van Het-Groene-Huis is ervoor gemaakt. Delen maar! Vertel jouw potentiële klanten waar je mee bezig bent! De beste maaltijden leveren aan kinderdagverblijven, met voor elk wat wils! Veggie, bio, duurzaam, volgens het seizoen, kip, Hallal, ..... you name it, Belgomeals makes it! 

Alles in dezelfde huisstijl uiteraard! Een duidelijke herkenbaarheid...

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK