Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Klussen Oplosser: website door Het-Groene-Huis

Klussen Oplosser: website door Het-Groene-Huis

Het-Groene-Huis realiseert jouw project.

Wij werken met veel passie aan elk project, groot of klein. Wil je een nieuwe website bijvoorbeeld? Dan zorgen wij voor elk onderdeel: content (copy), vertaling, website/webshop CMS, logo, banners, SEO en SEA, social media, shootings, subsidies … Kortom alles wat je nodig hebt!

Elk project is uniek en pakken we daarom met de grootste zorg aan. Dat alles vanuit de juiste marketing inzichten en het standpunt van jouw doelgroep. We werken Customer Centric!

Bij Het-Groene-Huis kan je dan ook rekenen op jarenlange ervaring en experts on the job. Wie hier in HGH werk, heeft de juiste expertise. Zowel onze copywriters, webmasters, grafische ontwerpers, vertalers, online marketeers, subsidiewonder als projectleider staan telkens weer paraat.

Wat deden we voor Klussen Oplosser?

Costel kwam bij ons aankloppen voor een nieuwe website voor zijn bedrijf ‘Klussen Oplosser’. Ook rekende hij op onze hulp voor zijn sociale media.

 Wij verzorgden de volledige copywrite voor de website en deden hiervoor een keyword research zodat de site hoger in Google zou komen. Daarnaast optimaliseerden we zijn Facebookpagina waardoor hij nu een goed functionerende business page heeft.

Het resultaat:

Een website die er mag zijn! De website is graag gezien door Google en is perfect in orde op gebied van techniek, content en autoriteit.

Costel hoeft zich geen zorgen te maken. Zijn website is GDPR oké, speed optimised, responsive en heel eenvoudig zelf aan te passen.

Dankzij een opleiding over ons CMS kan Costel makkelijk zelf aanpassingen doen aan zijn website. Heeft hij zelf geen tijd om de aanpassingen uit te voeren dan helpen wij hem uiteraard verder.

Benieuwd naar het resultaat? Ga dan zeker een kijkje nemen naar de website van Klussen Oplosser.

Wat kan je verwachten van ons CMS?

 >SEO top

> Customer journey auto-logica

> responsive

> speed optimised

> incl herleggen alle huidige geïndexeerde pagina’s op deze website

> social shareable

> newsfeed Homepage

> sitemap

> GDPR top

> eenvoudig zelf aan te passen / aan te vullen

> oneindig bij te bouwen


Search engines (lees: Google) geven steeds meer voordelen aan snelle websites. Naast hosting is dan ook de opbouw van de pagina’s van uitermate groot belang. Door deze pagina’s op te bouwen in het TailwindCSS framework zorgen we niet alleen dat jouw site perfect responsive is maar dat deze ook bijzonder snel op je scherm staat.

Dankzij een opleiding over ons CMS kan je eenvoudig zelf je website of webshop aanpassen. Ook de stock en orders van je webshop zien en opvolgen is een fluitje van een cent.

Benieuwd welke websites/webshops nog door HGH gemaakt werden? Neem snel een kijkje …

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK