Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Nieuwe website voor Tiara Astene

Nieuwe website voor Tiara Astene

Complete make over! 


Of het nu een grote of kleine website is... Het-Groene-Huis gaat er altijd volledig voor. 


Het plan bij het vorige webburo van Christel liep ten einde in junie en Christel zocht een service gericht buro dat niet voor elke kleine aanpassing een smak geld aanrekent en waar je ook nog eens weken moet op wachten. We namen contact met het vorige webburo en namen alles vlekkeloos over. 

De website mocht er fris en professioneel uit gaan zien, maar niet te veel franjes... daar zorgen ze bij Tiara liever zelf voor ;-). Make-up, brows en lashes, tandkristal... je kan er werkelijk voor al je schoonheidszorgen terecht. 

Wij gingen aan de slag met het inladen van de huidige content in ons CMS. Het CMS van Het-Groene-Huis wordt continu bijgewerkt en upgedate zodat we google gunstig stemmen. Geen zorgen, daar zorgen wij voor. 


Er werd een duidelijke structuur opgezet, waarbij de customer journey op de juiste manier werd geprogrammeerd. De klant moet immers direct de weg vinden naar wat hij zoekt. Alle behandelingen gegroepeerd in de kijker, extra behandelingen toegrvoegd, nieuwe foto's,...  De bestaande copy werd herschreven, SEO toegepast, SSL, GDPR, check!  Je komt in google nu nog sneller terecht bij Christel en Deborah! Onze klant blij, wij blij! 


Kijk maar even naar het resultaat.


Meer websites van Het-Groene-Huis bekijken :-).

Conctacteer ons voor meer info. Of bel Veerle 0468/ 108 277

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK