Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Startup Erian is gelanceerd

Startup Erian is gelanceerd

Als jonge ondernemer weet je vaak niet hoe eraan te beginnen. Het-Groene-Huis begeleidt je zeer persoonlijk from scratch tot je volledig gelanceerd bent. We doen dit op een overzichtelijke en budgetvriendelijke manier. 

Stap voor Stap voor ERIAN:

1) We bekijken samen met Erian de doelstelling & doelgroep. Wat wil hij gaan uitoefenen met zijn onderneming. Dit nemen we zo breed mogelijk. We stellen samen zijn Handelsregister op en raden Erian een boekhouder en verzekeringsagent aan uit zijn regio. 

2) Aan de hand van het Handelsregister bedenken we zijn naam/concept en maken zijn logo op. Voor Erian werd gekozen voor zijn eigen UNIEKE naam. Deze is kort, krachtig en blijft met een gepaste visual "direct" hangen. Erian heeft 2 takken waarop hij wil werken (Klussen en Geluid). Mogelijks wordt dit nog uitgebreid, want hij blijft opleidingen volgen. Zijn doelgroep is divers. We verkozen dan ook om te gaan voor 1 hoofdbrand met een duidelijke visual én met daaronder subbrands. Erian - Erian Sound.

3) Deze logo's werden aangeleverd in alle diverse formaten voor print en tegelijk in de diverse formaten voor online toepassingen, web en social media. Heel eenvoudig, geen werk meer voor de startup. Hij mag zich toeleggen op zijn job :-) .... klussen en sound. De keuze is hier aan de ondernemer of Het-Groene-Huis de online marketing opzet (social en website) of hij dat zelf doet. 

4) Heel belangrijk is een degelijk offerte- en facturatiesysteem. Ondernemers verliezen vaak te veel tijd met het opstellen van offertes en facturen. Velen knappen hierop af of laten dit liggen. En je weet wat er dan gebeurt. Ja, we zien vaak dat de facturatie nog in word of excel gebeurt. DON'T! Jouw job is ondernemen. Erian legde voor ons zijn klantenlijst klaar, alsook zijn prijzen. We implementeerden samen zijn systeem en voerden alle beschikbare data in: klanten, prijzen, logo, verkoopsvoorwaarden,.... De eerste offerte is een feit. Met een druk op de knop kan zijn klant de offerte online goedkeuren. Erian kan direct een voorschotfactuur opmaken. Vaste prijzen, vaste tarieven, een goed systeem is goud waard voor de startup. Transparantie is een noodzaak en brengt rust in het hoofd van elke ondernemer.  Ja, wij geven uiteraard het nodige advies bij de verkoopsvoorwaarden en betalingstermijnen, bij wettelijkheden, indekking tegen wanbetalers en zelfs GDPR.


5) Vanaf hier kiest Erian of hij zijn reklame (online en offline) door Het-Groene-Huis laat uitvoeren of hier nog even mee wacht. De merchandising is intussen een feit. Erian zijn klanten drinken voortaan hun koffie uit een prachtige tas van ERIAN SOUND :-). Telefoonnr op de rugzijde ;-).Wij werken budgetvriendelijk. Speciaal voor de jonge ondernemer zette HGH het product 'webangels' op de markt. We bieden jonge ondernemers hiermee de kans om al voor 1000€ een website op te zetten die volledig SEO OK is, speedoptimised én uiteraard responsive. Elke ondernemer heeft er eentje nodig! Vergeet niet, dit is je visitekaartje.  www.webangels.be 


SUCCES!!

Wij helpen je als startup ook graag verder met je belettering, flyers, prints, webshop, social media en... met ons gratis advies! 

Ook opstarten? info@het-groene-huis.be

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK