Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Viertoren: website door Het-Groene-Huis

Viertoren: website door Het-Groene-Huis

Elke website is uniek!

Elke website of webshop is uniek en pakt Het-Groene-Huis met de grootste zorg aan. Dat doen we met de nodige marketing inzichten en vanuit het standpunt van jouw doelpubliek. Je website is dan ook meer dan een visitekaartje. Laat je daarom goed begeleiden zodat je website of webshop op de juiste manier is opgezet en een werktool kan worden die je veel centjes oplevert.

Wat deden wij voor Viertoren?

De nieuwe intergemeentelijke samenwerking ‘Viertoren’ rond cultuur tussen De Panne, Koksijde, Nieuwpoort en Veurne, kwam bij ons aankloppen voor het opzetten van een nieuwe website.

Het was vooral belangrijk dat de bezoekers duidelijk zagen wat Viertoren is en waarvoor de intergemeentelijke samenwerking staat. De doelgroep van deze klant varieert enorm, een duidelijke aantrekkelijke en vooral een eenvoudige werking was dan ook erg belangrijk.  


Lay-out en structuur

Om deze wens te realiseren, ontwikkelden wij een lay-out op maat gemaakt voor Viertoren. Met deze unieke lay-out kan de klant op beide oren slapen. De website is volledig gebruiksvriendelijk opgemaakt en spreekt een uitgebreide doelgroep aan.

Om het de bezoekers makkelijk te maken integreerden we een search-functie op de site. Maar ook door verschillende koppelingen te leggen naar bijhorende sites van Viertoren, maken we het de bezoekers een pak makkelijker om te vinden wat ze zoeken.

Naast de lay-out hebben we de klant ook bijgestaan met de structuur van de website. Zo kan de bezoeker duidelijk de verschillende projecten en nieuwsberichten terugvinden. Dankzij een API-connectie te integreren konden we ervoor zorgen dat de belangrijke evenementen uit de streek steeds in de kalender op de homepagina verschijnen. Ook dat was belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van de website.  


Domeinnamen en hosting

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw klanten meteen op je website uitkomen. Daarom gaan wij altijd op zoek naar de geschikte domeinnamen. Die domeinnamen worden door ons geregistreerd en gekoppeld aan een hostingplan dat wij voor jou bijhouden.

Om de site en gegevens van de bezoekers veilig te stellen, koppelen wij een SSL-certificaat aan de website. Dat doen we bovendien voor elke website van Het-Groene-Huis. Dankzij deze beveiligde laag worden alle gegevens zorgvuldig beschermd en beveiligd.


Opleiding

Om de gezondheid en veiligheid van zowel de klant als ons team veilig te stellen doen we uiteraard zo veel mogelijk ons best om alles coronaproof te laten verlopen. Daarom ging de opleiding voor Viertoren, over het CMS en onderhoud van de website, online door. De leden van Viertoren kunnen nu gemakkelijk zelf de website onderhouden. Nieuwsberichten, projecten en informatie toevoegen is een fluitje van een cent.

Benieuwd naar het resultaat? Neem snel een kijkje.

Ook tijd voor een nieuwe website of webshop? Aarzel niet om ons te contacteren.

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK