Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

Child Focus

Het-Groene-Huis werkt als vrijwilliger mee aan projecten van Child Focus.

Op 25/05/2018 is er DE DAG VAN DE VERMISTE KINDEREN op het Sint-Poppoplein in Deinze . Het is een dag waarop een boodschap van hoop en liefde wordt doorgegeven. Child Focus gaat op 4 infomomenten de schoolkinderen inlichten over veilig internet, cyberpesten, vermist zijn, weglopen, sexting,  tienerpooiers, ... Maar er is altijd iemand aanwezig op de stand van CF die je, los van deze infomomenten, de praktische informatie zal geven. 

Deze dag start om 9u en duurt tot iets na middernacht. Er zal heel veel muziek zijn, optredens (muziek van de muziekacademie, bands, muziekanten, ....), theater, koor, .... Er zullen drank- en eetstanden zijn. Radio Tequila zendt uit. Er wordt heel wat publiciteit gemaakt, ook op social media. De mensen die hieraan meewerken komen absoluut in de kijker. De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze zorgt voor verrassende optredens op de middag en erna :-). Speciaal voor 20 jaar Chilld Focus werkt Pedro en de Academie een CF-Tune uit ... die op een bijzonder verrassend "instrument" zal worden afgespeeld op geregelde tijdstippen. 

Het-Groene-Huis organiseert deze dag, samen met Kinderopvang Sven Beesman , en houdt u op de hoogte van het verloop. De opbrengst gaat naar Child Focus. We willen hiermee zo veel mogelijk centjes inzamelen om nog meer kinderen veilig terug thuis te kunnen brengen. Het enthousiasme is groot. Wie al heeft ingetekend, ziet u hieronder. 

Deze bands hebben al ingetekend om op te treden (zij doen dit gratis voor CF) :

Harrison

Pedro & Co

Rose Mallow

Les Amies De Charles

Bunker

Sonic Flow

Kyoko & DJ Buscemi

The Smartie's  (feestelijke afsluiter :-))

Deze handelszaken hebben al ingetekend om sleutelhangers te verkopen (zij verkopen deze sleutelhangers integraal voor CF):

Electro Mac

Benn Finance

Kapsalon Selena

Den Inktpot 

Schoonheidsinstituut Tiara

Frituur 't Zoutvat

Heyerick alles voor werf en werk

De Markante zaken van Deinze

La Beautique Schoonheids- en kapsalon

DeCeder

Deze handelaars hebben al ingetekend om op het Sint-Poppoplein te staan met een stand / foodtruck (zij geven een klein deel van hun winst af aan CF):

Wijnhandelaar Sam Verheecke

Tartelier

DeCeder streekbieren ea


De scholengroep gaat eveneens de vergeet-me-niet-sleutelhangers verkopen op de scholen van Gent en Deinze.....


Het Sint-Poppoplein wordt echt te klein :-). 

Maar wij hebben jou ook nodig! Wil je ook het podium op, instaan met een eet- of drankenstandje of sleutelhangers verkopen in jouw zaak? Danku! Mail mij : info@het-groene-huis.be

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: