Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Child Focus25/05/2018

DAG VAN DE VERMISTE KINDEREN

SINT-POPPOPLEIN DEINZE

Het-Groene-Huis werkt als vrijwilliger mee aan projecten van Child Focus.

Op 25/05/2018 was er DE DAG VAN DE VERMISTE KINDEREN op het Sint-Poppoplein in Deinze . Het was een dag waarop een boodschap van hoop en liefde werd doorgegeven. Child Focus ging op vier infomomenten de kinderen op school inlichten over veilig internet, cyberpesten, vermist zijn, weglopen, sexting,  tienerpooiers ... Bij de stand van Child Focus is er ook altijd iemand aanwezig die je, los van deze infomomenten, de praktische informatie zal geven. 

De dag is gestart om 9u en duurde tot iets na middernacht. Er was heel veel muziek zijn, optredens (muziek van de muziekacademie, bands, muzikanten ...), theater, koor ... Er waren drank- en eetstanden en Radio Tequila zond uit. Er werd heel wat publiciteit gemaakt, ook op social media. De mensen die hieraan meewerkten kwamen absoluut in de kijker. De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze zorgde voor verrassende optredens op de middag en erna :-). PEDRO werkte speciaal voor 20 jaar Child Focus een CF-Tune uit ... die samen met de Muziekacademie op een bijzonder verrassend "instrument" werd afgespeeld op geregelde tijdstippen. PEDRO bracht eveneens hét Child Focus lied dat voor deze dag én 20 jaar Child Focus werd geschreven.

Stad Deinze hielp dit project ondersteunen, zowel organisatorisch als financieel. We zijn het stadsbestuur van Deinze bijzonder dankbaar! 

Het-Groene-Huis organiseerde deze dag, samen met Kinderopvang Sven Beesmanen hield je op de hoogte van het verloop. De opbrengst ging naar Child Focus. We wouden hiermee zo veel mogelijk centjes inzamelen om nog meer kinderen veilig terug thuis te kunnen brengen. Het enthousiasme is groot. Wie al heeft ingetekend, zie je hieronder. 

Deze bands hebben al ingetekend om op te treden (zij doen dit gratis voor CF) :

KLAⱯS

Harrison

Ingrii

PEDRO (singer/songwriter Child Focus song)

Rose Mallow

Les Amies De Charles

Bunker

Sonic Flow

Kyoko & DJ Buscemi

The Smartie's  (feestelijke afsluiter :-))

Deze handelszaken hebben al ingetekend om sleutelhangers te verkopen (zij verkopen deze sleutelhangers integraal voor CF):

Electro Mac

Benn Finance

Kapsalon Selena

Den Inktpot 

Schoonheidsinstituut Tiara

Frituur 't Zoutvat

Heyerick alles voor werf en werk

De Markante zaken van Deinze

La Beautique Schoonheids- en kapsalon

DeCeder

D&C Klusjesdienst

Frituur Matiz

Deze handelaars hebben al ingetekend om op het Sint-Poppoplein te staan met een stand / foodtruck (zij geven een klein deel van hun winst af aan CF):

Wijnhandelaar Sam Verheecke

Tartelier

DeCeder streekbieren ea


De scholengroep gaat eveneens de vergeet-me-niet-sleutelhangers verkopen op de scholen van Gent en Deinze..... (5 mei Sint-Vincentiusinstituut - 6 mei VTI )

Jeroen Roozendaal zal deze dag voor altijd vastleggen op het geweldige perkament :-). Bedankt, Vue Photo.  

Wij bedanken ook Studio BLG voor licht, geluid, klank.


Het Sint-Poppoplein wordt echt te klein :-). 

Maar wij hebben jou ook nodig! Wil je ook het podium op, instaan met een eet- of drankenstandje of sleutelhangers verkopen in jouw zaak? Danku!

Mail mij : info@het-groene-huis.be


HET PROGRAMMA:

      

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK