Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Het-Groene-Huis lanceert MarketingNavigator

Het-Groene-Huis lanceert MarketingNavigator

Marketingtrainingen online & offline door jouw MarketingNavigator


Well hello, MarketingNavigator! 

Are you talking to me? :-)


Yes, na meer dan 20 jaar te werken in kleine, middelgrote en grote bedrijven, dit zowel nationaal als internationaal... wordt het tijd dat ik jou mijn kennis doorgeef. In november 2023 hebben we MARKETINGNAVIGATOR gelanceerd. 

Relax...  Je kunt nog steeds bij Het-Groene-Huis terecht voor de uitvoering van je marketing. Maar als je daarnaast ook zelf aan de slag wilt en je vaardigheden wilt ontwikkelen, sta ik klaar om je de juiste training te bieden!

Het opzetten van een succesvolle business of het lanceren van een product of dienst die verkoopt, is op zichzelf niet moeilijk. Het belangrijkste is dat je dit stap voor stap, consequent en in de juiste volgorde doet, zonder cruciale stappen over te slaan. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van je doelgroep en doelstelling! Planning is hierbij essentieel. If you fail to plan, you plan to fail.


Ik begeleid je in elke fase van deze reis. De TOOLBANK vormt daarbij de basis; jouw online marketing schatkist. Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding of gaat jouw voorkeur uit naar een intensieve retraite in Spanje? Het kan allemaal. Ook voor de zelfstandige ondernemers en starters met een beperkt budget hebben we trajecten beschikbaar.

Wil je meer informatie? Klik dan gewoon door! !  Want succes begint buiten jouw comfortzone....

YOUR TIME IS NOW

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK