Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

Jouw omzet de hoogte in met een professionele webshop!

Jouw omzet de hoogte in met een professionele webshop!

Mensen gaan tegenwoordig vaker online op zoek naar hun producten. Daarom is het belangrijk dat je nu je kans grijpt om een professionele webshop op te zetten!

Dat mensen tegenwoordig steeds vaker online op zoek gaan naar hun producten kunnen we niet ontkennen. Met een aantal klikken koop je jouw favoriete artikelen. Om ze vervolgens de volgende dag of de dag zelf al toegestuurd te krijgen. Dit allemaal terwijl je met je pyjama in de zetel zit. Tijd om na te denken om zelf ook een webshop te starten. Goed nieuws! Je bent nog lang niet te laat, de Belgische e-commerce markt groeit jaarlijks nog gemiddeld met 12%.

Een webshop opzetten hoeft niet veel te kosten en het maakt je afzetmarkt veel breder. De meeste bedrijven hebben de dag van vandaag al een website, dit is het online visitekaartje voor je onderneming. Wat is het eerste dat iemand je vraagt als je over je business praat? ‘Heb je een website?’. Een website geeft vertrouwen. Voeg hier een webshop aan toe en je omzet schiet de hoogte in. Gemiddeld maken bedrijven minimum 15% extra omzet door hun webshop. Daarnaast is het makkelijk om in een bestaande website een webshop te integreren.

Corona heeft ons geleerd dat je hier echt mee moet uitpakken. Geef je klanten de kans om 24/7 (= als het hen past) hun favoriete artikel bij jou online te kopen en je zal zien dat je omzet aanzienlijk zal stijgen. 96% van de consumenten van 15 jaar of ouder kopen artikelen online. Twijfel zeker niet om je producten online te verkopen. Het is duidelijk dat dit de toekomst is. Laat geen kansen liggen!

Een webshop zorgt er niet alleen voor dat je online verkopen meer omzet zullen genereren, maar ook je winkelverkoop zal stijgen. De dag van vandaag bekijken klanten graag de artikelen online zodat ze volledig geïnformeerd zijn op het moment dat ze de winkel betreden. Het is zo dat 59% van de verkooptraffic online begint en 60% daarvan koopt in de winkel zelf. Ook zijn er veel klanten die online een bestelling plaatsen en deze komen ophalen in de winkel (30% doet dit). Voorzie in je winkel dan ook de nodige impulsartikelen! Kortom zorgt een webshop ervoor dat je afzetmarkt vergroot en je online en offline verkoop de hoogte in gaat.

Een webshop opzetten hoeft tegenwoordig helemaal niet duur te zijn. OPGELET!: Er zijn meer dan voldoende online gratis tools te vinden die op termijn echt niet werken.

1) De customer journey klopt niet.

2) Ze zijn niet geoptimaliseerd om in google gevonden te worden.

3) Auto-logica is niet toegepast, klanten vinden hun product niet.

4) Er wordt gewerkt met verschillende plug-ins, API’s, diverse coderingen m.a.w. de speed optimization is niet goed

5) Niet responsive voor verschillende browsers en toestellen.

6) …

Je weet dat 65% van de klanten hun online aankopen via mobiel doet, je weet dat men bij een te trage website binnen de 3 seconden terug weg klikt en je weet dat mensen ongeduldig zijn en direct terug weg zijn als ze te veel moeten klikken. Dus heb je meer dan voldoende redenen om via een professional te werken.

Dat is waar Het-Groene-Huis jou van dienst is. Wij luisteren naar jouw verhaal en zitten samen met jou om de best mogelijke oplossing te creëren. Jouw professionele webshop wordt opgezet vanuit het standpunt van jouw klant. Al onze websites zijn gekoppeld aan google analytics. Je kan dus perfect de customer journey volgen en je website eventueel bijsturen. Marketing is ons ding. Verkopen maar! Contacteer ons voor jouw website/webshop: info@het-groene-huis.be – 0468 108 277.

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: