Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Waarom jij een website nodig hebt

Waarom jij een website nodig hebt

Een website is essentieel voor jouw bedrijf, maar waarom?Internet is overal aanwezig op elk moment van de dag. Een website is dus essentieel voor jouw bedrijf of organisatie. Hij zorgt er namelijk voor dat potentiële klanten langer blijven hangen en dat vergroot dan weer de kans dat ze overgaan tot het kopen van jouw diensten of producten.

Een website die goed werkt is belangrijk.  Goed= snel en volgens de auto-logica, klantvriendelijk maw. Je eerste contact met jouw klant verloopt namelijk vaak via je website. Je krijgt van jouw potentiële klant welgeteld één kans op een eerste indruk

Een goeie website zorgt ervoor dat je professioneel overkomt. Je krijgt vertrouwen van je bezoeker en je krijgt meer conversie en loyaliteit bij jouw doelgroep. 

Je zorgt er dus best voor dat alles vlot verloopt. Dit maakt het verschil tussen een klant winnen of verliezen. 

Bovendien moet jouw website door je bezoeker zo snel mogelijk gevonden worden. Daarom moet je zorgen voor een goede SEO. De juiste keywords, responsiveness, tags, alltags, speed optimisation, foto's, CTA's, .... zorgen voor een gebruiksvriendelijke website. Een website met een juiste SEO brengt jou bovenaan de zoekgeschiedenis van Google en op nr 1 in de telefoonlijst van je klant. 

Zorg er voor dat alle informatie direct beschikbaar is. Een website heeft geen openingdstijden. Je bent 24/7 bereikbaar en moet dus altijd de juiste informatie voorzien. 

Een website is daardoor een laagdrempelige manier voor een bezoeker om in contact te komen met je onderneming. Met de juiste call-to-actions kan je een potentiële klant dus omzetten naar een echte klant.  

Vergeet ook niet dat je al het verkeer op je website kan analyseren. Zo krijg je een beter beeld van je doelgroep en wat je best aanpast om een nog betere conversie te creëren. 

Een website is een investering maar die is het volledig waard. De website bevordert namelijk het verkoopsucces en zal op termijn meer inkomsten genereren. 

Wij bieden met Webangels betaalbare websites aan die makkelijk te gebruiken zijn. Contacteer ons als je meer vragen hebt!

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK