Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

SEO & SEA

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Volgens onderzoek worden 73% van de website bezoekers doorverwezen door zoekmachines (Google). Om deze reden alleen al zou zoekmachine optimalisatie (seo) een belangrijk onderdeel moeten vormen van uw internet marketing strategie.

Je site kan dus maar beter zo hoog mogelijk gerangschikt staan in Google en andere zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie is een ingewikkeld en voortdurend evoluerend proces.

Onze professionele SEO-diensten omvatten grondige analyse. Het is niet mogelijk om een geschikte SEO strategie uit te voeren zonder dat er vooraf bepaalde doelen zijn opgesteld en bepaalde problemen geïdentificeerd zijn. We beginnen al onze SEO opdrachten met een grondige SEO audit. Deze SEO audit omvat een analyse van uw website, marktonderzoek en een concurrentie analyse. Onze SEO professionals bekijken de website code, de website analytics en gebruiken de juiste SEO tools om verdere problemen te onderzoeken.

Onze SEO-diensten focussen op de 3 belangrijkste zaken voor een goede ranking :

  • Technische optimalisatie van uw website
  • Content met de juiste focus en zoekwoorden
  • Linkbuilding


SEA (Google adwords)

Zet Google Adwords campagnes in om snel meer bezoekers aan te trekken. Omdat een SEO strategie vaak het beste resultaat biedt op langere termijn, kan het nodig zijn om sneller meer potentiële klanten aan te trekken.

Dat kan via Google adwords campagnes.

Met Google AdWords maakt u online reclame voor uw producten of diensten. HGH verzorgt graag uw campagne. Onze specialisten gaan samen met u aan de slag om een succesvolle Google AdWords campagne op te zetten. We bepalen samen de doelgroep en stellen een budget op. Zo weet u precies wie we bereiken en wat de kost is voor uw campagnes. We optimaliseren continu voor een efficiënt gebruik van het budget en voor het beste resultaat.

Hoe werkt Google AdWords?

  • Google AdWords werkt volgens het Cost Per Click principe (CPC): u betaalt enkel als een bezoeker op uw Google AdWords advertentie klikt. De kost per klik wordt mede bepaald door de concurrentiegraad van de gekozen zoektermen, de content en de kwaliteit van uw landingspagina’s en de Click Through Ratio (CTR, de verhouding van het aantal kliks t.o.v. het aantal vertoningen) van uw advertenties.
  • De Google AdWords advertenties verschijnen wanneer men zoektermen of keywords ingeeft die opgenomen zijn in uw zoekwoordenlijst. Uw positie in de resultatenlijst wordt bepaald door het bedrag dat u wilt betalen voor een klik en de populariteit van de zoekwoorden. Biedt er iemand meer op uw keyword dan zakt in principe uw advertentiepositie.
  • Met Google AdWords behoudt u altijd de volledige controle over uw budget, en zolang uw dagelijks budget niet overschreden wordt blijven uw Google AdWords advertenties actief

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: