Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Visie & Missie

VISIE

Het-Groene-Huis is een externe all-in marketingafdeling die een totaaloplossing aanbiedt voor zowel start-ups, bestaande zelfstandigen als voor bedrijven.

Heeft je bedrijf (nog) geen marketingafdeling of heeft de huidige marketing afdeling (tijdelijk) extra hulp nodig? 
Je wilt een zelfstandige firma opstarten of bent al bezig en heeft hulp nodig? 
Heb je niet het budget om iemand fulltime in te zetten? 
Zit je tijdelijk met een paar handen te kort?
Dan kan Het-Groene-Huis de functie van de opdracht voor een korte of langere termijn overnemen. Wij bieden hulp aan op verschillende niveaus: van administratie tot events. We ontwikkelen websites en webshops volgens de allerlaatste technieken om de google robot gunstig te stemmen. We helpen je met je social media en zorgen dat je volledig up to date bent.  Het internetlandschap verandert continu. U kan bij ons ook (individuele) opleidingen volgen.

Wij werken met gediplomeerde mensen en volgen zelf ook vervolgopleidingen om u de nieuwste en beste technieken te kunnen aanbieden. Wij geven u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteit. Service is voor ons van groot belang.

Wij luisteren naar je verhaal, bekijken je huidige stand van zaken, maken een plan op en treden in actie.

We zijn tevens fier op de prijzen die we tot nu toe in ontvangst mochten nemen. 

MISSIE

Wij hebben één missie: Jouw bedrijf of zaak hoger op de kaart zetten. Het-Groene-Huis (HGH) wil op een persoonlijke en budgetvriendelijke manier een totaaloplossing bieden aan zijn klanten. 

Deze totaaloplossing uit zich niet enkel in de gevraagde diensten. HGH geeft ook raad en advies en stuurt zijn klanten zo in de goede richting. Een persoonlijke benadering is voor ons belangrijk. Vlotte communicatie en goede feedback is een streefdoel. Er wordt dan ook heel transparant gewerkt.

Het-Groene-Huis wil een oplossing bieden voor zelfstandigen van bedrijven die met een tijdelijk probleem zitten of een bepaalde vaste ondersteuning wensen.
Je bent een tevreden klant. Je keert terug.

Het-Groene-Huis is tegelijkertijd zeer begaan met het milieu en welzijn van mens en dier. Wij zijn er ons van bewust dat wat we nemen van moeder aarde, maar een tijdelijke lening is.

We geven namelijk ook terug. Het-Groene-Huis plant voor elke factuur minstens één boom in samenwerking met Natuurpunt  . Verder werken we zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen. Je gaat met ons in zee en helpt het milieu. 

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK