Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

Visie & Missie

VISIE

Het-Groene-Huis is een externe all-in marketingafdeling die een totaaloplossing biedt voor zowel start-ups, bestaande zelfstandigen als voor bedrijven.

Heeft je bedrijf (nog) geen marketingafdeling of heeft de huidige marketing afdeling (tijdelijk) extra hulp nodig? 
Je wilt een zelfstandige firma opstarten of bent al bezig en heeft hulp nodig? 
Heb je niet het budget om iemand fulltime in te zetten? 
Zit je met een tijdelijk paar handen te kort?
Dan kan Het-Groene-Huis deze functie van opdracht voor een korte of langere termijn overnemen. Wij bieden hulp op verschillende niveaus: van administratie tot events. We bieden websites en webshops volgens de allerlaatste technieken om de google robot gunstig te stemmen. We helpen je met je sociale media en zorgen dat je volledig up to date bent.  Het internetlandschap verandert continu. U kan bij ons ook (individuele) opleiding volgen.

Wij werken met gediplomeerde mensen en volgen zelf ook vervolgopleiding om u de nieuwste en beste technieken te kunnen aanbieden. Wij geven u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteit. Service is voor ons van groot belang.

Wij luisteren naar je verhaal, bekijken je huidige stand van zaken, maken een plan op en treden in actie.

We zijn tevens fier op de prijzen die we tot nu in de wacht mochten slepen.

MISSIE

Wij hebben één missie: Jouw bedrijf of zaak hoger op de kaart zetten. Het-Groene-Huis (HGH) wil op een persoonlijke en budgetvriendelijke manier een totaaloplossing bieden aan haar klanten. 

Deze totaaloplossing uit zich niet enkel in de gevraagde diensten. HGH geeft ook raad en advies en stuurt haar klanten zo in de goede richting. Een persoonlijke benadering is voor ons belangrijk. Vlotte communicatie en goede feedback is een streefdoel. Er wordt heel transparant verwerkt.

Het-Groene-Huis wil een oplossing bieden voor zelfstandigen van bedrijven die met een tijdelijk probleem zitten van die op een bepaalde vaste ondersteuning wensen.
Je bent een tevreden klant. Je keert terug.

Het-Groene-Huis is tegelijkertijd zeer begaan met het milieu en welzijn van mens en dier. Wij zijn er van bewust dat wat we nemen van moeder aarde, maar een tijdelijke lening is.

We geven ook terug. Het-Groene-Huis plant voor elke factuur minstens  1 boom in samenwerking met Natuurpunt  . Wij werken mogelijk mogelijk met milieuvriendelijke materialen. Je gaat met ons in zee en helpt het milieu. 

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: