Het-Groene-Huis: adviesbureau & reclamebureau
Wij zorgen voor de groei van uw bedrijf

Websites & Webshops

Websites moeten meer zijn dan mooi en aantrekkelijk.
Ze moeten ook responsive zijn, SEO top, SSL certified. Daar komt heel wat bij kijken; Hx titels, juiste plugins, sitemaps, snelheid, keywords,….

De tijd dat neefjes en nichtjes of iemand van het personeel een site voor u opzette in één of andere "gratis" module is voorbij. Laat u hier niet aan 'vangen', want u komt dan toch nog bij een webburo terecht... uw site zal immers niet scoren. En dan heeft u 2 keer werk, en ook dubbele kosten. 

HGH werkt nieuwe sites uit onder verschillende programma’s, Wordpress, Drupal, Context-In, ... We werken daarnaast met een eigen CMS (gebouwd op Laravel, open source) dat al deze mogelijkheden en noodzakelijkheden bundelt en met een clean-code system de google robot een pak gunstiger stemt. Onze websites en webshops zijn gekoppeld aan google tag manager / google analytics en zitten in een versiesysteem via GIT. Backups zijn dus beschikbaar. Bovendien zitten ze in een continu life cycle upgrade systeem, ze worden voortdurend upgedate volgens de laatste normeringen. Ze worden gemaakt om door google snel opgepikt te worden en de scoren. We zetten uw bedrijf hoger op de kaart, dus ook op het vlak van websites & webshops. Wij leggen onze klanten niet vast met contracten. We leveren de website af en ook de login - U kan de verdere aanpassingen zelf doen, of wij doen deze voor u. Onze websites zijn opgezet in een continue upgrade life cycle.  Maw, nooit meer een verouderde website.  Zoals het hoort levert Het-Groene-Huis websites af conform de wettelijke normering, ook GDPR. Voorbeelden van websites eigen CMS:

* Het-Groene-Huis

* V-Beautylounge (tijdelijk offline wegens ziekte)

* Marcoindustries

* Huureenhuisinspanje > met reservatiemodule

* Verhuizingendevogelaere

* De Corte

* XO-speedshop

* Taxisnel

* Airblast

* Mariaterengelen (AnySurfer Label**)

**AnySurfer Label: AnySurfer promoot de toegankelijkheid van websites en digitale documenten voor blinden, slechtzienden en andere personen met een handicap in België. Om als webbouwer dit label te verdienen, dient de website aan de strikte richtlijnen van AnySurfer te voldoen. 

* De Open Keuken > combinatie website met daaronder 2 satellietsites en een webshop

* De Nieuwe Vishal 

* Kaasmeester-Callebaut > met bestelmodule

* Meatttheworld > met bestelmodule en gescheiden orderpicking

*Distriplex > met webshop

*OMD3D > met webshop en koppeling aan teamleader + value pack

Heeft u een bestaande site die u toch wil behouden? Dat kan ook. Wij bekijken de mogelijkheid om uw huidige site volledig SEO-top te zetten. Of we doen al het mogelijke voor uw site binnen uw budget. Bij voorbeeld voor:

Wist u trouwens dat u ook voor de aanmaak en vertaling van websites subsidies kan verkrijgen? HGH begeleidt u hier graag in. Wij vragen de subsidies voor u aan. 

Voor Webshops gelden overigens strikte wettelijke bepalingen. Om een vlot verloop te kunnen garanderen (bestellingen, betalingen, leveringen, retours,....) dient u deze wettelijke bepalingen in acht te nemen. Bent u als bedrijf lid van Unizo, dan kunt u de webshops die door HGH worden aangemaakt door hen laten screenen om het Unizo E-Commerce Certificate te verkrijgen. Dubbele zekerheid op een goeie webshop.


Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van: