Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Wonen en werken in Spanje

Bekijk panden in Spanje

Sedert 2016 heeft Het-Groene-Huis ook een vestiging in Spanje, La Casa Verde in Altea. Het is niet eenvoudig om in een ander land een woning aan te kopen of een business op te starten. Je kent de handelaars, de manier van werken, de legal aspects, de leveranciers ... daar niet. Waar kan je terecht met al uw vragen? Je hebt al klanten in Spanje en zoekt een locatie om te verblijven en met je klanten te kunnen vergaderen? Of je bent van plan in Spanje een business op te zetten? We verwelkomen je daar (of in België) graag voor alle ondersteuning bij jouw administratie - marketing - events & organisatie - websites & webshops - SEO & SEA.

Business in Spanje

Aangaande legal aspects kan je eveneens bij ons terecht. Wij werken zelf regelmatig in Spanje en nemen je graag mee bij interesse in het uitbouwen van een business daar. De momenten dat we er zelf niet zijn, is de casa te huur als vakantiewoning. Naar Spanje op zakenreis, als incentive, business trip of teambuilding? We werken het graag voor je uit, want we kennen de regio en de juiste adressen. We hebben partnerships met correcte bedrijven en zelfstandigen in Spanje. Je kan bij ons terecht voor alle info omtrent veilige en correcte immo in Spanje. Het-Groene-Huis / La Casa Verde staat daarvoor garant. We begeleiden je en maken je graag wegwijs ter plaatse. Contacteer ons voor meer info. We maken je ook wegwijs in Griekenland en Cyprus.

Wonen in Spanje - is het gras groener aan de overkant?

Soms echt wel. Doordat we zelf ook een vestiging in Spanje hebben (zie hoger) kregen/krijgen we vaak de vraag of we niet een mooi huis kunnen vinden in de buurt van... of een fancy nieuw appartement, of ... want ja, het is er prachtig in en rond Altea.  We weten zelf dat het niet zo gemakkelijk was om de juiste woning/makelaar te vinden ... Daarom gaan wij voor jou op zoek. Want wij zouden niet willen dat het voor jou verkeerd uitdraait. 

Opgelet: HGH is zelf geen makelaar of immokantoor. 

We legden contacten met betrouwbare makelaars aan de Costa del Sol, de Costa Blanca ... Met makelaars waarvan we zeker zijn dat ze jou een correcte woning of appartement afleveren, resell of nieuwbouw. Makelaars waarbij de volledige papiermolen correct en volledig verloopt, met een degelijke advocaat en notaris, waarbij je niet achteraf met extra kosten wordt opgescheept. Het totaalpakket van A tot Z ... 

Hoe gaan we te werk?

Zowel aanbod als prijsklasse, als regio :-), zijn zeer uitgebreid. Je geeft ons zo concreet mogelijk door wat je wilt (regio, type pand, aantal slaapkamers, aantal badkamers, (privé-)zwembad, tuin, dorpskern, zeezicht, commercieel gelegen of afgelegen, al je specifieke eisen, de dingen die je absoluut niet wil, de dingen die er zeker moeten aanwezig zijn ... ). Stuur een mail naar: info@het-groene-huis.be en wij gaan met de juiste makelaar op zoek naar het pand van je dromen. Wij zoeken tot we gevonden hebben en jij volledig tevreden bent.

Als je een of meerdere panden wilt gaan bezoeken, dan regelen we samen met de makelaar de bezoeken ter plaatse

Jij bezoekt, kiest (niet), doet een bod... 

Als jouw bod aanvaard wordt gaat de verkoopmolen werken. De koop is bevestigd door betaling van het voorschot. Jouw NI-nr wordt aangevraagd, de advocaat geregeld, notaris ... Alle documenten worden in overleg met jou in orde gebracht. Zijn er herstellingswerken nodig? Dan brengen wij jou daarvoor ook in contact met de juiste mensen. We geven jou bij nieuwe woningen de leveranciers door voor elektriciteit, water, verzekeringen ... Bij resell worden de contracten desgewenst voor jou overgezet. Je wordt verder geholpen met al jouw vragen. 

Een paar voorbeelden :-) 

De appartementen van Janna zijn ruime woningen die volledig gericht zijn op het buitenleven. Ze bieden een uitmuntend evenwicht tussen hedendaagse en bewoonbare luxe. De vertrekken van de appartementen met twee of drie slaapkamers worden van het terras gescheiden door een glazen schuifdeur die in de muur verzinkt, om het gevoel van ruimte en helderheid te maximaliseren. De woonkamer loopt over in het terras waardoor een leefruimte van meer dan 80 vierkante meter ontstaat. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een ruime ensuite badkamer, en biedt rechtstreekse toegang tot de buitenzone. De bewoners van de appartementen van Janna beschikken over een private tuinzone en een groot zwembad, samen met bergruimten en parkeerplaatsen voor voertuigen en buggy’s. Verder beschikken de appartementen over: airco, geleide verlichting, vloerverwarming in de badkamers, muren van baksteen interieur, dubbele verglaasde vensters, tuin van 40m 2, terras van 24m 2, solarium van 75m2. Prijs 347.000€

Een exclusief appartement in Calpe, gelegen in de tweede strandlijn in het Sotavento gebouw. Dit mooie appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft groot, open en geglazuurd terras. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht op de zee en het zoutmeer van Calpe. Dit appartement heeft een bebouwde oppervlakte van 285 m2 en is verdeeld in een woonkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Verder is er Split airconditioning in de woonkamer en 2 slaapkamers. Het appartement beschikt daarnaast over een parkeerplaats in de kelder van het gebouw. Het complex heeft ook een prachtig zwembad, paddle-tennisbanen, gemeenschappelijke ruimtes en een sociale club. Prijs 390.000€

Villa met prive zwembad in Calpe, slechts een paar meter van een zandstrand en restaurants. De villa, recentelijk gebouwd, ligt in een woonwijk op slechts 600 meter afstand van één van de beste zandstranden van Calpe, de jachthaven en diverse restaurants en op slechts 1 km van het centrum van Calpe. Het zwembad is omheind om het veiliger te maken voor kinderen. Het heeft een omheind perceel van +/- 350 m2, met zwembad en diverse terrassen. De bewoonbare oppervlakte van 100 m2 is verdeeld in twee verdiepingen en er is verwarming door het hele huis. Prijs 336.000€

Bungalow in La Nucia, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het perceel is 2000m2 groot met sinaasappel- en limoenbomen, druiventakken en een uitzicht op de bergen. Mogelijkheid tot vergroting van de woning met 2 slaapkamers. Prijs 170.000€

Een bungalow in Alcalali gebouwd in 2005, op 35 km van Altea. Heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het zwembad deelt men met totaal 4 bungalows.

Prijs 115.000 € 

Eindeloze mogelijkheden ... jij vraagt, wij gaan voor u op zoek en brengen jou in contact met erkende en correcte makelaars info@het-groene-huis.be.

Wist u trouwens dat wij jou in contact kunnen brengen met de makelaars van een schitterend nieuwbouw project in Fuerteventura? Dat is uniek!  Het is een groot project op het Canarisch eiland Fuerteventura. Dat is onze lieveling van de Canarische eilanden. Het project ligt op slechts 10 km van de zee. Er zijn 216 appartementen, 44 huizen en 54 villa's in een complex met o.a. zwembaden.

Er zijn 4 fasen - van fase 1 is 90% al verkocht. Extra uitleg:


The apartments are in 1-2 storey-high buildings, where in one block there are 8-12 apartments with 1-2 bedrooms, living room, kitchen, 1-2 bathrooms and storage room.  

90m²- 155m²
120.000€ - 185.000€

The apartments on the ground floor have a terrace, the apartment on the first floor have a solarium and there is place for an optional jacuzzi. The apartments share a common area with a big garden, an adult pool and a children pool (with a lifeguard). 


 The terraced houses:

All of them with a great garden and pool. 2-3 bedrooms, living room, kitchen, 2-3 bathrooms, storage room and garage. The pool is included in the price. 


252m²
240.000€ - 300.000€


The villas are constructed on the plots ranging from 347m² to 500m². All of them have 3 bedrooms, a living room, a kitchen, 3 bathrooms, a garage, a pool and a great garden. The price is tbd. as we have not started yet with selling this part of the project. 

 

Ter info: Dit jaar heeft het eiland een stijging van Belgisch toerisme met 10% en volgend jaar gaat Tui Airlines een vaste wekelijkse vlucht van Brussel naar Fuerteventura inlassen. Het eiland zelf is een klein bewaard geheim en je vindt niet veel (of beter bijna geen) reclame over het eiland. Je vindt er wel de mooiste, witste stranden (zie hieronder), natuur, goede wegen, fiets- en wandelpaden. We gaan zelf jaarlijks naar daar. Een aanrader :-)!


Mail naar info@het-groene-huis.be voor meer info over dit projet. 

Bekijk panden in Spanje

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK