Het-Groene-Huis: Marketing & Automatisering

Nieuwe webshop voor Krokodil Brugge

Nieuwe webshop voor Krokodil Brugge

Krokodil: webshop door Het-Groene-Huis

The missing link was HGH. 

Krokodil was op zoek naar een webburo dat hun webshop in een nieuw jasje/handig CMS kon steken en ook de koppeling kon maken met hun kassasysteem. 


1) De volledige content werd herschreven


Zeker, want content management is key! 

> oa De nodige keyword research werd uitgevoerd en geïmplementeerd. Op die manier komen (nieuwe) bezoekers via Google bij Krokodil terecht.  

> Denken vanuit de klant; Dus aan de customer journey werd gewerkt en gesleuteld. Op die manier vinden de klanten die op de website zitten direct het product dat ze nodig hebben.

Maw is de SEO (Search Engine Optimisation) OK. Let wel, dit is open for continuous improvement. 


 2) Met dit brondocument gaat onze webmaster aan de slag


De structuur van de website wordt aangepast aan de nieuwe customer journey. De pagina's worden gesliced in de nieuwe look & feel. De koppeling wordt gelegd met het kassasysteem van ShopPlus en de nodige testings worden uitgevoerd. Stockagematrix wordt uitgezet, zodat het voorraadbeheer automatisch wordt geupdate als er een artikel wordt verkocht. De betaalprovider wordt toegevoegd. Wij werken met Mollie, die levert het meest uitgebreide aanbod voor BE en levert de beste prijs kwaliteit. Een visie en werkwijze die we zelf volledig kunnen uitdragen.


3) Snufjes en snuisteringen


Niet onbelangrijk zijn de FAQ, Verkoopsvoorwaarden, handige links en weetjes over De Krokodil. Die worden helemaal onder de loupe genomen en geïmplementeerd. Weet je dat je ook je geboortelijst kan aanleggen bij De Krokodil? Of zelfs verlanglijstjes via je unieke login samen kan stellen. Zo! 

Wat houdt ons nu nog tegen ;-). Shop for joy! 

Meer websites en webshops van HGH bekijken?

Contacteer ons voor meer info: info@het-groene-huis.be 

Maak vandaag nog een afspraak

Het-Groene-Huis is lid van:

TOOLBANK